Optimal brug af Office365

Office2013_LogoLær, hvordan du optimalt udnytter Microsoft Office365, og gennem de nye forbedrede funktioner, får en mere effektiv håndtering af dokumenter, regneark og alle dine mails, aftaler og opgaver.

Kurset giver dig også de rigtige værktøjer til at udnytte programmerne mere tværgående. F.eks. integrerede diagrammer i Rapporter og Præsentationer, med eller uden link til Excel. Korrekturlæsning af dokumenter der rundesendes via Outlook m.v.

Den nye brugergrænseflade åbner muligheder for enkelt at kunne tilpasse programmet, således at du hele tiden har hurtig adgang til netop de funktioner du benytter i dit daglige arbejde. Du lærer at forstå brugen af faner, handlingsorienterede faner, samt tilpasninger med ikoner og tastegenveje.

FORMÅL:

Efter dette kursus, vil deltagerne have fået en grundig gennemgang af de nye værktøjer der findes i Word, Excel, PowerPoint og Outlook 2016, således at de direkte kan anvende funktionerne, og effektivisere deres daglige arbejdsopgaver i relation til disse programmer.

INDHOLD:

■ Dette kursus gennemgår de væsentligste ændringer og forbedringer i Outlook, således at du efterfølgende kan benytte de nye muligheder for strukturering og overblik over de informationer du modtager. Bl.a. ved brug af Opfølgningsflag, Opgaver og Kategorier. Ligeledes er der flere nyheder i relation til f.eks. Mødeindkaldelser som naturligvis også vil blive gennemgået.

■ I Word, vil du se, hvorledes du med preview funktioner enkelt kan styre Punktopstillinger, Tabeller m.v. Derudover er der i forhold til Tekstformatering nyheder i relation til brug af Typografier, som gør det enkelt at håndtere større dokumenter med et ensartet design.

■ I denne version af Excel, kan du arbejde langt mere effektivt med opstillinger og udskrifter. Undgå f.eks. uheldige sideskift, tomme sider m.v. og lær, hvordan du direkte kan styre udskrivning af Excel. Derudover vil der være en gennemgang af den mere overskuelige formatering af tekst og tal i Excel.

■ PowerPoint har gjort det enkelt at opbygge professionelle præsentationer, hvor selv simple illustrationer kan tilpasses så de får et spændende udseende. Ligeledes er link til Internet film, videoredigering og animation af tekst og illustrationer gjort enkelt – uden at det derved overtager din præsentation.

FORUDSÆTNINGER:

Kurset arbejder på tværs af alle Office programmerne og det er naturligvis en fordel, hvis deltagerne har et grundlæggende kendskab til disse, men det er ikke et krav.

VARIGHED:

1 dag

PRIS:

Samlet pris for op til 8 deltagere kr. 7.500,-